Standard dubbelrum Standard dubbelrum Standard dubbelrum

Standard-rum

Standard dubbelrum (ca 19-21 m2) är enkla och komfortabla rum inredda i ljusa färger med färgstarka textilier. En del rum har lätt snedtak. Standard rummen har dubbelsäng (160 cm/180 cm) eller 2 x 90 cm sängar. Alla Standardrum ligger åt gatan eller mot parken. OBS. Dessa rum finns ej med extrasäng. Önskar du ett större rum med sittgrupp rekommenderar vi Business, Superior eller Premier rummen.

Business dubbelrum Business dubbelrum Business dubbelrum

Business-rum

Business rummen är stora rum och bekväma rum (ca 20-24 m2) med sittgrupp. Business rummen på 4:e våningen har dubbelsäng (160 cm), lätt snedtak och en bäddsoffa för en person. På 1:a våningen är rummen något större och har dubbelsäng (180 cm) eller två 90 cm sängar samt bäddsoffa för två personer. Alla rum har minibar/kylskåp. Hälften av Business rummen har utsikt eller begränsad utsikt mot Siljan och den andra hälften mot Moragatan.

Superior dubbelrum Superior dubbelrum Superior dubbelrum Superior dubbelrum

Superior-rum

Superior rummen är stora rum (ca 24-29 m2), så kallat mini-sviter med sittgrupp. Superior rummen har nya kontinentalsängar, dubbelsäng (180 cm) eller två 90 cm sängar samt en bäddsoffa för 2 personer. I Superior rummen ingår lån av badrock, tillgång till minibar/kylskåp. Superior rummen har utsikt mot Moragatan.

Premier dubbelrum Premier dubbelrum Premier dubbelrum Premier dubbelrum Premier dubbelrum

Premier-rum

Premier rummen är stora lyxiga rum (ca 24 m2), så kallat minisviter, där alla rummen har utsikt eller begränsad utsikt mot Siljan. Alla Premier rummen har nya lyxiga kontinentalsängar (180 cm säng). Premier rummen är inredda i ljusa färger med bekväm sittgrupp. I Premier-rummen ingår: lån av extra lyxig badrock, tofflor att ta med hem, tillgång till Mini-Bar och Espressomaskin.

Bastusvit Bastusvit Bastusvit Bastusvit Bastusvit Bastusvit

Bastusvit

Vi har 3 nyinredda sviter med privat bastu. Två av dessa (39 m2) har ett mindre vardagsrum med sittgrupp, nyrenoverat badrum med bastu för 2-3 personer. Den tredje sviten, Juliussviten (39 m2), har ett större vardagsrum inrett med exklusiva design möbler och ett separat mindre basturum för 1 person. I alla sviter ingår: lån av extra lyxig badrock, tofflor att ta med hem, tillgång till Mini-Bar och Espressomaskin.

Premier Park Premier Park Premier Park Premier Park Premier Park

Premier Park

Premier Park rummen är våra största rum (ca 29 m2), så kallat minisviter, med utsikt mot Tingshusparken. Alla Premier Park rummen har nya lyxiga kontinentalsängar (180 cm säng) och läckert nyrenoverat badrum. Premier Park rummen är inredda i ljusa färger med bekväm sittgrupp och gott om plats för avkoppling. I dessa rum finns möjlighet för extrasäng (bäddsoffa). I Premier Park rummen ingår: lån av extra lyxig badrock, tofflor att ta med hem, tillgång till Mini-Bar och Espressomaskin.

Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse