198113115147195154248153175249146

Våra rum: från mindre Standardrum till stora Familjerum och Lyxiga minisviter. Nu har vi även 3 sviter med egen bastu!

Mora Hotell & Spa erbjuder ett bekvämt boende i Dalarna med 140 rökfria hotellrum i varierande storlek och prisläge, allt från prisvärda Standard Mini dubbelrum till stora lyxiga Mini-sviter som våra Premiere rum. Lagom till sommaren har våra 3 nyrenoverade sviter med egen bastu blivit klara. (Se rumskategorier nedan). Många rum har utsikt mot Siljan eller Tingshusparken.

 

Standardrummen finns inte med extrasäng men vi har praktiska Standard-familjerum. Våra Business och Superior dubbelrum har bekväma bäddsoffor för 1-2 personer. Dessutom har vi 3 Familje sviter med ett lek/barnsovrum i direkt anslutning till föräldrarnas rum. Även husse och mattes fyrbenta vän är välkommen i ett Hundrum med hundsäng, matskål och tuggben. Gratis Wifi och stor frukostbuffé ingår i rumspriset. 

 

Late check-out

Om möjlighet finns erbjuder vi nu Late check-out kl. 15:00 på söndagar, (ej tillgängligt från och med 15/6 till 20/8). Ta extra god tid på er på söndags morgonen, njut av frukosten, besök Relaxavdelningen, ta ett dopp i poolen eller ta en härlig promenad längs Siljans strand. 

 

Under hösten 2015 fick 55 rum nya härliga sängar och de exklusivare rummen fick fantastiska kontinentalsängar, alla från Bed Factory Sweden. Renovering av rum och badrum fortsätter under 2017. 

 

Boka en övernattning på Mora Hotell idag. Vi erbjuder ett bekvämt boende med bemanning dygnet runt som gör att du kan känna dig trygg när du bor hos oss.

 

Standard Mini dubbelrum

Standard Mini är våra minsta rum (ca 17 m²), perfekt för en person eller prisvärt för 2, om man inte har krav på så mycket plats. Rummen har dubbelsäng (160 cm), läs mer........

 

Standard dubbelrum

Standard dubbelrum (ca 19-21 m²) är enkla och komfortabla rum inredda i ljusa färger. En del rum har lätt snedtak. Standard dubbel har dubbelsäng (160 cm/180 cm). Läs mer.....

 

Standard twinrum

Standard twinrummen (ca 19-21 m²) är enkla och komfortabla rum inredda i ljusa färger. En del rum har lätt snedtak. Standard twin har två 90 cm sängar. Läs mer.....

 

Business dubbelrum

Business rummen är stora rum (ca 20-24 m²) med sittgrupp och gott om arbetsutrymme. Rummen på 4:e våningen har lätt snedtak, nya 160 cm dubbelsängar och en bäddsoffa för en person. På 1:a våningen är rummen större. Läs mer.....

 

Superior dubbelrum

Superior rummen är stora rum (ca 24 m²), så kallat mini-sviter. Superior rummen har nya kontinentalsängar, dubbelsäng (180 cm) eller två separata sängar (90 cm) samt en bäddsoffa för 2 personer. Läs mer.....

 

Premier & Premier Park dubbelrum

Premier rummen är stora lyxiga rum (ca 24-29 m²) så kallat minisviter, med nya lyxiga kontinental sängar (180 cm). Premier rummen har utsikt mot Siljan och Premier Park mot Parken. Läs mer.....

Familjerum Standard

Vi har 3 stora nyinredda Standard Familjerum med plats för 4 - 5 personer. Två av rummen har en stor dubbelsäng, en bäddsoffa för 2 personer samt en enkelsäng som är placerad i den stora hallen. Ett av rummen har en stor dubbelsäng samt en våningssäng. Alla rummen har trägolv.

 

Önskar man ett lite lyxigare rum för fler än 2 personer så har vi Business- eller Superior rum. Vi har även 3 Familje sviter med lek/barnrum, se under Våra Sviter.

 

Våra sviter - lite mer plats för avkoppling, lite lyxigare

Julius sviten

Julius sviten (39 m²) har ett stort bekvämt vardagsrum med design möbler från Fogia, textilier från Josef Frank, konst av Jörgen Teik Hansen, minibar, vattenkokare och espressomaskin.


Sovrummet har lyxig kontinentalsäng (160 cm) och massor av garderobsplats. Lån av extra lyxig badrock och tofflor ingår. Sviten har ett separat Basturum för 1-2 personer från Tylö! Utsikt mot Moragatan.


Bastu sviter

Bastu sviter. Vi har 2 nyinredda sviter (39 m²) med egen bastu för 2-3 personer. Bastu sviterna har en stor hall och ett mindre vardagsrum modernt inrett i ljusa färger. Det finns minibar och espressomaskin. 

 

I sviterna ingår lån av extra lyxig badrock och tofflor att ta med hem. Bastusviterna har utsikt mot Mora Kyrka och Tingshusparken. Finns ej plats för 

Familje sviter

Vi har 3 nyrenoverade Familje sviter bestående av ett stort dubbelrum med dubbelsäng (180 cm) och bekväm sittgrupp/bäddsoffa (bäddmått 140 cm).


I direkt anslutning ligger ett barn/lekrum med 2 sängar (varav den ena sängen är en låg våningssäng), inrett i ljusa färger med fantasitapet och leksaker. 
Alla rummen har kylskåp. 

Familje sviterna vetter mot Moragatan. 

Hundrum

Alla snälla glada hundar är välkomna på Mora Hotell i ett av våra speciella Hundrum. Vi har Hundrum i alla rumskategorier. Bara för att man är hund skall man inte behöva bo i de enklaste rummen!  

På sommaren är alla snälla hundar välkomna på hotellets uteservering.

 

I Hund-rummen finns hundsäng, matskål & tuggben. Tillägg för Hundrum är 175 kr/natt och hund.

50 m från hotellet finns härliga promenadstråk längs Siljans och det finns även en badstrand för hundar.

Rumservice

Vi erbjuder room-service frukost mellan klockan 07:00 och 09:00. 
Room-service middag kan beställas under restaurangens öppningstider. Beräkna viss väntetid.

En avgift för room-service debiteras med 75 kr per beställning.

Vallarum

Besöker du oss under vintersäsongen kan du använda hotellets vallarum för att själv valla dina skidor.

Här finns stabila vallabord där du själv kan valla dina skidor.
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse