20623394127177126

Njut av vilt och lokalproducerade råvaror i avkopplande miljö

I restaurang Terrassen kan du i en lugn och behaglig miljö avnjuta en förstklassisk smakupplevelse.
Vi specialiserar oss på vilt, varligt tillagat med stor kunskap och kärlek, tillsammans med säsongens lokalproducerade råvaror. Vårt stora intresse för vin avspeglar sig i vår vinlista där du finner många spännande viner och ett stort utbud av Champagne. Självklart har vi även Champagne på glas!


Restaurang Terassen har 5 magnifika ljuskronor med matchande bordsstakar från Ida Överby, modernt Svenskt konsthantverk när det är som bäst!

Efter maten kan du sjunka ner i de sköna sofforna framför brasan i puben och njuta av en god kopp kaffe eller kanske en whisky från vårt stora whiskysortiment. 

Glöm inte att boka bord i restaurangen.

Vår restaurang är mycket uppskattad av både våra hotellgäster och andra besökande så det kan vara klokt att boka bord i förväg, speciellt på helgerna.

Ny a la carte meny från den 10 oktober. Ladda ner la carte meny och vinlista

Bordsbokning: 0250 59 26 50 eller info@morahotell.se

Varmt välkomna.

Restaurang Terrassen

RESTAURANG 


LUNCH

Mån-Fredag/ Mon-Friday: 11:30 - 14:00
 

RESTAURANG & BAR


Mån-torsdag/ Mon-Thursday: 18:00 - 22:30

Köket stänger/ Kitchen closes: 22:00 

Fre-lördag/ Fri-Saturday: 18:00 - 23:30

Köket stänger/ Kitchen closes: 22:30 

Söndag/ Sunday: stängt / closed

 

BORDSBOKNING: 0250 59 26 50

Champagne och Whiskyprovning 

Champagne och Whiskyprovning 

Ett besök i vår bar inbjuder till en whiskyprovning eller varför inte ett glas bubblande champagne. Är ni en grupp av gäster eller deltagare på en konferens kan det vara en god idé att boka en whisky-, vin-, champagne-, eller grappaprovning under vår sakkunnige restaurangchefs ledning.

Stor härlig frukostbuffé

Glöm inte att ta lite extra tid på dig på morgonen så du hinner njuta i lugn och ro av vår stora frukostbuffé som serveras i den nyrenoverade frukostmatsalen med utsikt mot Siljan.

Här finner du många lokala specialiteter som fil och ostar från Hansjö Mejeri i Orsa, Fäbodknäcke, Vasaloppskorv, Nötrulle och andra läckra pålägg från Siljans regionen. Sedan är du lugn, mätt och glad och kan ge dig i kast med dagens utmaningar!
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse