Betalnings- och avbokningsregler

Viktigt: Detta är ej att betrakta som en bokning. Bokningen är definitiv först sedan förskottsbetalning kommit oss till handa samt när du erhållit en bokningsbekräftelse från oss. Observera våra betalnings- och avbokningsregler. Vi rekommenderar att man kontaktar sitt försäkringsbolag för att teckna eventuellt avbokningsskydd. Du måste godkänna våra avbokningsregler för att kunna genomföra bokningen.

För att kunna genomföra din reservation måste du trycka på ”godkänna” knappen nedan, vilket betyder att du tagit del av och accepterat gällande betalnings-och avbokningsvillkor.

Bokningen är definitiv först när förskottsbetalning, kommit Mora Hotell tillhanda samt att en bokningsbekräftelse från Mora Hotell kommit beställaren tillhanda.

Betalning av förskott: 100% av det bokade värdet av vistelsen skall inbetalas inom 48 timmar efter det att du mottagit en bokningsbekräftelse från Mora Hotell. Om inte beloppet är Mora Hotell tillhanda inom 48 timmar efter det att vi mailat bokningsbekräftelsen till dig annulleras bokningen.

Vid avbokning före den 1 juni 2019 återbetalas 75% av det bokade värdet.
Vid avbokning efter den 1 juni 2019 men före den 1 augusti 2019 återbetalas endast 25% av det bokade värdet.
Vid avbokning efter 1 augusti 2019 debiteras 100% av bokningens totalbelopp.

Observera att all avbokning skall ske via mail Det går inte att avboka på̊ telefon. Du får alltid en bekräftelse på̊ ändringar per mail frän oss.

Vid inbetalning var noga med att ange ert bokningsnummer samt inbetala till bankgiro: 5449-2574 
Vi använder cookies för att ge dig en bättre användarupplevelse