Best Western

Ät vilt och lokalproducerade råvaror i avkopplande miljö

I restaurang Terrassen kan du i en lugn och behaglig miljö avnjuta en förstklassisk smakupplevelse.
Vi specialiserar oss på vilt varligt tillagat med säsongens lokalproducerade råvaror, kunskap och kärlek.  I vår vinlista finner du många spännande viner som t.ex. kultvinet Cigar Volante från Bonny Doon och riktiga rock & roll viner från Charles Smith! 
.
Restaurang Terassen har fått 5 nya magnifika ljuskronor med matchande bordsstakar från Ida Överby, modernt Svenskt konsthantverk när det är som bäst! 
.
Efter maten kan du sjunka ner i en av de sköna fåtöljerna framför brasan med något gott att dricka. Prova en whisky i hotellets bar som är välkänd för sitt stora whiskysortiment. 

Glöm inte att boka bord i restaurangen 
Vår restaurang är mycket uppskattad av både våra hotellgäster och andra besökande så det kan vara klokt att boka bord i förväg, speciellt på helgerna. Bordsbokning: 0250 59 26 50.

Ladda ner

Restaurang Terrassen

Å la carte meny

Champagne och Whiskyprovning


Ett besök i vår bar inbjuder till en whiskyprovning eller varför inte ett glas bubblande champagne. Är ni en grupp av gäster eller deltagare på en konferens kan det vara en god idé att boka en whisky-, vin-, champagne-, eller grappaprovning under vår sakkunnige restaurangchefs ledning.

Stor härlig frukostbuffé

Glöm inte att ta lite extra tid på dig på morgonen så du hinner njuta i lugn och ro av vår stora frukostbuffé som serveras i den nyrenoverade frukostmatsalen med utsikt mot Siljan.
Här finner du många lokala specialiteter som fil och ostar från Hansjö Mejeri i Orsa, Fäbodknäcke, Vasaloppskorv, Nötrulle och andra läckra pålägg från Siljans regionen. 
Sedan är du lugn, mätt och glad och kan ge dig i kast med dagens utmaningar!

Restaurang Terrassen
.
Lunch 
Mån - fredag /
Mon-Friday: 11:30 - 14:00
...

Restaurang & Bar
Mån - torsdag /Mon-Thursday: 18:00 - 23:00 
(köket stänger /kitchen closes: 22:00)
Fre - lördag 
/Fri-Saturday: 18:00 - 24:00 

(köket stänger /kitchen closes: 23:00)
Söndag /Sunday
Stängt/closed 
.: 
Bordsbokning:
info@morahotell.se / 0250 59 26 50

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.