Best Western

Ät vilt och lokalproducerade råvaror i avkopplande miljö

I restaurang Terrassen kan du i en lugn och behaglig miljö avnjuta en förstklassisk smakupplevelse.
Vi specialiserar oss på vilt varligt tillagat med säsongens lokalproducerade råvaror, kunskap och kärlek.  I vår vinlista finner du många spännande viner som t.ex. kultvinet Cigar Volante från Bonny Doon och riktiga rock & roll viner från Charles Smith! 
.
Restaurang Terassen har fått 5 nya magnifika ljuskronor med matchande bordsstakar från Ida Överby, modernt Svenskt konsthantverk när det är som bäst! 
.
Efter maten kan du sjunka ner i en av de sköna fåtöljerna framför brasan med något gott att dricka. Prova en whisky i hotellets bar som är välkänd för sitt stora whiskysortiment. 

Boka gärna bord i restaurangen före ankomst, speciellt på fre-lördag då det är många av våra gäster som vill äta hos oss.  Bordsbokning: 0250 59 26 50.

Glöm inte att boka bord i restaurangen 
Det är många besökare i Mora under Vasaloppsveckan vilket betyder att det blir fullbokat på de flesta restauranger. Mejla till oss om ni vill boka bord, glöm inte att skriva hur många ni är och vilken tid ni vill komma.

Ladda ner

Restaurang Terrassen

Å la carte meny Vasaloppsveckan

Vinlista

Vasaloppsveckan
27/2 - 8/3
.
Drop-in lunch: 12:00 - 15:00
Baren: 12:00 - 24:00
Restaurangen: 18:00 - 24:00
Bordsbokning:
info@morahotell.se / 0250 59 26 50

Champagne och Whiskyprovning


Ett besök i vår bar inbjuder till en whiskyprovning eller varför inte ett glas bubblande champagne. Är ni en grupp av gäster eller deltagare på en konferens kan det vara en god idé att boka en whisky-, vin-, champagne-, eller grappaprovning under vår sakkunnige restaurangchefs ledning.

Stor härlig frukostbuffé

Glöm inte att ta lite extra tid på dig på morgonen så du hinner njuta i lugn och ro av vår stora frukostbuffé som serveras i den nyrenoverade frukostmatsalen med utsikt mot Siljan.
Här finner du många lokala specialiteter som fil och ostar från Hansjö Mejeri i Orsa, Fäbodknäcke, Vasaloppskorv, Nötrulle och andra läckra pålägg från Siljans regionen. 
Sedan är du lugn, mätt och glad och kan ge dig i kast med dagens utmaningar!

Restaurang Terrassen
.
Lunch 
Mån - fredag /
Mon-Friday: 11:30 - 14:00
...

Restaurang & Bar
Mån - torsdag /Mon-Thursday: 18:00 - 23:00 
(köket stänger /kitchen closes: 22:00)
Fre - lördag 
/Fri-Saturday: 18:00 - 24:00 

(köket stänger /kitchen closes: 23:00)
Söndag /Sunday
Stängt/closed 
.: 
Bordsbokning:
info@morahotell.se / 0250 59 26 50

Each Best Western® branded hotel is independently owned and operated. © 2002-2013 Best Western International, Inc. All rights reserved.